Gastenboek


TOEVOEGEN

Good afternoon, nice to meet you. My name is Jose,
I wanted to write to you because I thought it would be interesting to discuss the possibility of your business appearing every month in digital spanish newspapers as news to place it in the first positions of the internet. This is done with real articles in the newspaper that are not marked as advertising and are not deleted. The news is published by more than forty newspapers of great authority to improve the positioning of your website and reputation.

Could you provide me with a phone number so I can offer you a free month?
Thank you

- Jose | AutoPrensa

Deze unieke avond was, door de lezing van Ron de inspiratie bron voor onze dealers Het was een combinatie van verkoopkracht optimaliseren én strategisch denken. Waardoor alle dealers unaniem na afloop aangaven niet eerder met zoveel inspiratie weer naar huis gingen.

- Monique | Retail Synergie

Enorm genoten van de presentatie van Ron, erg inspirerend en leerzaam.
Het is een ware beleving hoe Ron u meeneemt in zijn verhaal.
Er is géén moment geweest dat deze spreker mijn aandacht verloor.
Nogmaals bedankt Ron!

- Bouke van den Berg | Accountmanager

Beste Ron, het was een boeiend en inspirerend betoog waarvan de energie werkelijk afspatte. Graag tot een volgende keer.

- Erik Kompier | RIN B.V.

Hoi Rob, bij deze nogmaals bedankt voor je wervelende en motiverende presentatie! Mooi om te zien hoe onze ondernemers hierdoor geïnspireerd werden en weer met veel energie aan de slag kunnen. Groeten, Oscar.

- Oscar van Leeuwen | Retail Synergie

Graag wil ik hier vertellen wat een geweldige kerel Ron Graumans voor mij is. Ooit stond hij in zijn korte broekje naast mij in de zandbak, zo lang kennen we elkaar al. Door de jaren heen doorkruisten onze paden elkaar steeds, dat was mooi.Ik zag hoe hij een succesvol bedrijf op aan het zetten was en hoe hij nadat hij Finntax had verkocht andere mensen kon inspireren om succesvoller te worden in het zaken doen. Dus toen ik een klankbord nodig had om de stap van franchise naar volledige zelfstandigheid te maken hoefde ik niet lang na te denken. We hebben een paar gesprekken met elkaar gevoerd en Ron heeft me bij de juiste partijen aan tafel gezet. Daardoor groeide mijn vertrouwen in de toekomst. Zijn hulp en begeleiding heb ik als zeer waardevol ervaren. Hij is gepassioneerd en gaat door het vuur om te komen waar hij wil zijn. ik heb een hoop geleerd van onze gesprekken en van zijn begeleiding. Ron je bent een geweldige maar ook lieve kerel. Ik ben je ontzettend dankbaar voor je hulp. Spreken we snel weer eens af om bij te kletsen?

- Liana de Ruiter | Liana de Ruiter eerlijke scheidingsbemiddeling en Mediation

Hoi Ron,
Geen woord van wat je vandaag hebt verteld blijkt overdreven. Wat een prachtige manier van presenteren. Dank voor je inspiratie vandaag!

- Bart | Rabobank

Al zo\'n 30 jaar geleden heb ik Ron Graumans mogen leren kennen als verkoper. En sindsdien ben ik geen betere tegengekomen. Voor mij is hij een (kleine) held!

- Hans Dubbeldam | Index Capital

Wat ben je een leuk persoon, in alle opzichten. Ik heb enorm genoten van je presentatie bij StartpuntZuid. Wat een positiviteit en energie heb je. Hoop je nog eens te ontmoeten.

- Saskia Groeneveld | In oprichting

Beste Ron,                                                         Wat een energie en enthousiasme .           Ik  vrees altijd dat ik met mijn enthousiasme mensen overdonder, maar wat ik bij jouw presentatie ervaren heb, hoeft dat niet te zijn. Genoten gedurende de gehele lezing.  Fantastisch.    Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen.                 Groeten, Charlotte de Vetter

- Charlotte de Vetter | In oprichting

Hallo Ron, 
Bedankt voor de vele tips die ik heb gekregen afgelopen zaterdag bij jouw presentatie op de starters dag in Breda! En wat me vooral door jou weer duidelijk is geworden, is het belang van humor. Met jouw presentatie heb je deze onuitgesproken tip goed laten zien!
Hartelijke groet,
Brenda van Nieuwkerk

- Brenda van Nieuwkerk | coach praktijk brenda van nieuwkerk

Wat een leuke, frisse, niet-gladde down-to-earth presentatie van Ron bij de Startersdag in Breda. Zo\'n pep-talk kunnen we allemaal wel wekelijks gebruiken, denk ik! Dank Ron!

- Bart Manders | Werk Sfeer Kantoorprojecten

Genoten van je bruisende presentatie, afgelopen zaterdag, bij StartpuntZuid.
Je hebt je talenten gelukkig niet in (ouwe) sokken gestopt, maar deelt ze vrijelijk met iedereen die het horen wil, geweldig!
Hoop je nog eens te mogen ontmoeten.

- Henk Bogaarts | HJB Consultancy

Hoi Ron,
Ik heb vandaag even kort kennis mogen maken met je op de startersdag. Ik zat op de 1e rij en ow wat heb ik genoten van jouw verhaal! Zoveel passie, humor en overtuiging heeft mij geïnspireerd! Ik ga het direct toepassen voor mijn net gestarte onderneming! Na afloop heb ik je kort gesproken en nodigde je me uit een keer koffie te drinken voor nadere kennismaking, top! Ga je volgende week gelijk bellen. Dank daarvoor. Groet, Rachaël

- Rachaël de Kroon | Kroon Human Coaching

Inspirerend en energiek! Super om mijn dag op StartpuntZuid te starten. Bedankt voor deze heerlijke boost!

- Mandy | Motivatiefabriek

Hoi Ron,
We hebben gisteren je enthousiaste en inspirerende sessie bijgewoond over klantgerichte communicatie.
De hele groep is enthousiast geworden door je presentatie, zeker een succes!
Het zijn de kleine dingen waarmee het grote verschil gemaakt wordt.
Bedankt, Peter

- Peter van de Wouw | QNP

Ha Ron,

Wat heb ik van jou en je inspirerende presentatie genoten. We gaan aan de slag met de tips en trucks die je hebt uitgelegd.
Met je humor heb je je boodschap duidelijk overgebracht. De hele groep heb je geenthousiasmeerd.
Ik ga je op de hoogte houden van onze successen.
Dank namens de hele groep.

Groetjes,
Hella

- Hella Ebbing | Rabobank Breda

Hoi Ron! Een meer dan inspirerende presentatie gisteravond in Almkerk! Martin Smidt.

- Martin Smidt | Rabobank Altena

Beste Ron, Gister heb ik je presentatie bij "De zaak op scherp" bijgewoond. Wat een energie, positiviteit en mooie kijk op de commerciele wereld. Ik heb een uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten en adt is er nog niet veel gelukt! Hopened elkaar nog eens te ontmoeten! Vriendelijke groet, "De Kaasboer" van gister!

- George van den Heuvel | De Leckernij Werkendam

Hallo Ron,
Ik was bij je presentatie bij ``De Zaak op Scherp`` in Allmkerk. Geweldige enthousiaste presentatie die sterk aanzet tot het denken in mogelijkheden ! Ron Jij maakt moeilijke dingen heel simpel met humor en aansprekende voorbeelden. SUPER !!
Groeten Otto Schop, Meeuwen

- Otto Schop | Otto Schop Meester Timmerwerk BV

Beste Ron, bedankt voor het plezierige en inspirende gesprek deze ochtend. Dat geeft me weer energie;-)

- Paul Verbraak | Ontwikkelingsorganisatie Edukans

Hoi Ron,
Jeetje dat ik jou hier tegen kom, je hebt het goed voor elkaar jongen!! Waar is de tijd dat je samen met je vriend in 1990 mijn drive in discotheek over hebt genomen, toen heb je mijn van dit alles niets verteld .Ik hoop je nog eens te spreken. Gr.Peter

- peter | RD Import

Hi Ron,
Inspireren, motiveren en stimuleren is op jouw lijf geschreven. Wij gaan samen kansen pakken en de markt verwonderen!

- Christ van de Lindeloof | Lorentzen Breda

Ron,

superleuke presentatie tijdens de HEAD-sectordag.!!

Wendy Pellis

- Wendy Pellis | Thebe

Zeer vermakelijke een leerzame presentatie vandaag tijdens de Head-sectordag VVT in Amsterdam. Bedankt Ron.

Overigens mooie vrouw en dochters voor zo'n lillijk ventje.

Bart Glandorff
Zaandijk

- Bart Glandorff | Proteus Financial Support

Bedankt voor de inspirerende en boeiende sessie tijdens de startersdag. Wij hebben erg genoten en er veel van opgestoken. Bovendien hadden wij het geluk nog even met u gesproken te hebben na afloop van deze presentatie. Het heeft ons het juiste zetje in de rug gegeven om er voor 200% voor te gaan. Bedankt ! Patrick en Amanda Noor, Oss

- Patrick en Amanda Noor | in oprichting

Dank ,Ron, voor de geweldige presentatie afgelopen zaterdag tijdens de Startersdag. Je moet het maar kunnen om zo enthousiast en gedreven een verhaal te vertellen! Dat werkt aanstekelijk. Het is als een zon waar je bij in de buurt wil gaan zitten en je door wil laten verwarmen. Prachtig! Ik heb ervan genoten en ervan geleerd. Op deze manier dwing je inderdaad succes af! Groeten, Mark Bruns

- Mark Bruns | Aandachtscoach.nl

Ha Ron, boeiende presentatie tijdens Rabo Ledenontmoeting. Kortom, niet blijven hangen in plannen en onpersoonlijke e-mails, maar gewoon handen uit de mouwen en DOEN! Txs, Manja van Grinsven, Breda

- Manja van Grinsven | La Vita Events

Beste Ron, Bedankt voor de hele inspirerende sessie tijdens de startersdag. Het enthousiasme waarmee u ons als startende ondernemer uitlegt waar je goed bij stil moet staan, deed me heel erg goed. Ik heb er persoonlijk toch heel wat van geleerd en ook een aantal dingen bevestigd gekregen. Ron, heel erg bedankt voor de inspirerende presentatie.

Ik had dit per brief willen versturen, maar ik wilde andere mensen niet onthouden te kunnen lezen wat voor een goede motivator en inspirator u bent.

Met vriendelijke groet,

Christiaan Nieuwlaat

- Christiaan Nieuwlaat | Nog te starten

Beste Ron,
Bedankt voor de inspirerende avond. Ik heb erg genoten afgelopen dinsdagavond
(ledenontmoeting Rabobank), wat een passie en enthousiasme!
Vriendelijke groet, Miriam Rijvers

- Miriam Rijvers | rijverscoaching.nl

Als je de definitie van presenteren nog niet weet, moet je naar een presentatie van Ron gaan!!Geweldig dat ik de gelegenheid kreeg na afloop van je presentatie nog even persoonlijk met je te mogen praten. Wat een energie geef jij af GEWELDIG ! Conny Koumans

- Conny Koumans | zorg voor benen,Conny Koumans

Vandaag naar de startersdag geweest van de kamer van koophandel in Breda! Wat een goede presentatiie hebben wij gekregen van Ron!! Super leerzaam! Veel van opgestoken! Ron Bedankt!! Leon Janssen Sint-Maartensdijk

- leon | nog niet....

Beste Ron,
Gisteravond heb ik uw presentatie bijgewoond tijdens de ledenontmoeting van de Rabobank Breda, ik was erg genspireerd door uw eerlijke antwoorden en passie volle uitspraken over het ondernemerschap. Recent ben ik zelf begonnen met mijn bedrijfje (1 aug 2012) en probeer ik dus zoveel mogelijk te leren over het ondernemerschap door goede presentaties bij te wonen en te netwerken. Ik wil u graag laten weten dat ik erg genspireerd ben gister om nog harder te werken aan de weg naar succes op een eerlijke manier met respect, concentratie en aandacht. Mooi gesproken!

Groetjes Vivienne van Oosterum

- Vivienne van Oosterum | O Concept Company

Op de Rabo-avond genoten van een sprankelende voorstelling over het ondernemerschap. Lachen en leren tegelijk - wat wil je nog meer???
Bedankt Ron!

- Kok van der Weijden | Wijkzicht

Gisteravond waren mijn man en ik aanwezig bij de presentatie. We hebben enorm genoten en inspiratie opgedaan. We zijn op de goede weg maar zoals je steeds zegt. Ondernemen is hard werken. Heerlijk als je dit mag doen in je eigen bedrijf.
Bedankt

Arjen en Peggy

- Peggy Simons | beautifulpapershop.com

Beste Ron, Bedankt voor de inspirerende en enthousiaste tips tijdens de presentatie van afgelopen dinsdag avond. Ik heb er zeker wat van opgestoken. We doen allemaal 'ons ding' op onze eigen manier en het is fijn om dan van anderen een bevestiging te krijgen dat je 'je ding' goed doet. Ik hoop je nog een tegen te komen op de ballonnen Fiesta in Breda.
Geert Willems. Eenmeternegentig interieur architectuur, Breda.

- Geert Willems | eenmeternegentig interieur architectuur

Ron, het was een leuke en inspirerende presentatie gisterenavond in Pathe. Je hebt mijn ogen geopend en ga een aantal dingen die je vertelde gelijk toepassen. Groet Henk

- Henk Wegkamp | IHW Inspecties

Beste Ron

Wat een geweldige presentatie heb je gegeven dinsdag jl.
Wij hebben er veel van opgestoken !!!Zoveel enthousiasme en energie !!Bedankt!!

P.S Groetjes van je nichtje Marloe......

- Brigitte Vergouwen | Amphia

Dag Ron, wat een heerlijk inspirerend verhaal van jou bij de Rabobank bijeenkomst vanavond. Enkele steekwoorden: enthousiast, oprecht, praktisch, durven, actie. En dat alles met een grote glimlach. Sprekende voorbeelden uit de praktijk die het herkenbaar maken. Bedankt!

- Emmy Hop |

Beste Ron, prachtig om je tijdens de ledenvergadering van de Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV) te horen spreken. Het moet in mijn ogen iedere ondernemer inspireren en triggeren hoe jij aangaf hoe een ''kleine'' man "groot'' kan worden!
Groet, Jan Bart van der Plas, KBM Groep

- Jan Bart van der Plas | KBM Groep B.V. Katwijk

Beste Ron, langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor het geweldige gezellige en inspirerende gesprek met jou na je presentatie bij de KOV Katwijk. Zoals zoveel ondernemers, klein beginnend met enorm veel passie en liefde voor wat je wil bereiken, heb je mij geinspireerd en gemotiveerd. Dank daarvoor.

- Gem Schoneveld | GEM studio

Beste Ron, gisterenavond tijdens de KOV jaarvergadering ben ik getuige mogen zijn van je energieke presentatie. Met oneliners als "Beleef dat het een mooi bedrijf is" "Ondernemen; gewoon doen wat de concurrent niet doet" en "als je zelf geen podium creert, dan word je niet gezien" heb jij mij enorm genspireerd. Dank daar voor! Met vriendelijke groet, John van der Tol - Bollenstreek IntoBusiness @johnvdtol

- John van der Tol | Bollenstreek IntoBusiness

Best Ron, helaas elkaar niet persoonlijk kunnen spreken, maar dank voor je inspirerende verhaal vanavond bij de jaarvergadering van de KOV (Katwijkse Ondernemers Vereniging) Dank en vriendelijke groet, Marco van der Kruk | Spinellis

- Marco van der Kruk | Spinellis Ondernemers Service

Vrijdag waren we met heel het team aanwezig bij Bavel Izz Music. Wat presenteerde je dit met je vlotte babbel toch weer geweldig aan elkaar! De opnames achter de coulissen waren een slimme afleiding op de momenten dat het podium leeg liep. KOJW ; )

- Esther MartisLips | Not Just Ideas

Hallo Ron, Bedankt voor je motiverende lezing bij de RABO afgelopen maandagavond. Met jouw opgewekte en ontspannen stijl weet je hele rake opmerkingen te maken, die je aan het denken zetten. Wellich was ik niet de Eerste, maar hoop je toch nog wel eens te spreken om nieuwe inzichten en praktijkervaringen van jouw te horen.
Groet van Jos (De Echtgenoot)

- Jos van Wonderen | Echtgenoot Te Huur WonderenWerken

Beste Ron,
ik heb genoten van de info die je op een leuke en krachtige wijze hebt overgbracht. Om maar gelijk met de " jurk " in huis te vallen beveel ik je mijn website aan voor je vrouw. Dan kan je ook met haar goed voor de dag komen op het komende evenement in Bavel waarmee je bezig bent. Succes en nogmaals bedankt.

- Ingrid Garcia | INGAR

Wat een spreker ben jij man! Bedankt voor zoveel inspiratie maar ook gewoon genieten van grappen en grollen. Nu op naar 't ondernemen: ik denk groots en ga voor kwaliteit! En... ik heb je al aanbevolen bij het bedrijf van mijn man als spreker, wie weet.... Suc6, ook voor jou!

- Margretha de Pater | MP Support

Hallo Ron,

Bedankt voor de leuke en inspirerende avond! We "Just Feel Good!"

Groetjes en graag tot ziens!

Marjoleine

- Marjoleine van Nunen | Just Feel Good HotSpot for Wellbeing

Beste Ron en bezoekers van het gastenboek. Gisteravond een hele leuke, leerzame en inspirerende avond gehad. We willen een horeca bedrijf beginnen maar wisten niet waar te beginnen. Tot gisteravond. Ron gaf in een persoonlijk gesprek een paar handvaten die we gaan toepassen om een bedrijf te beginnen. Ook wat je vooral niet moet doen. Ron bedankt voor een heerlijke avond.
Groetjes Bert en Linda Berkelmans
Geertruidenberg

- Bert en Linda Berkelmans | NVT

Beste Ron,
Bedankt voor de verassend leuke avond waarin ik heel veel geleerd heb. Ik weet nu waar de kracht van mijn (toekomstige) onderneming moet liggen.

Groeten,

Ione Rasenberg (Huidtherapeut in opleiding)

- Ione Rasenberg | nvt

Beste Ron, super bedankt voor de inspirerende avond . vriendelijke groet, Nicolle Baudoin

- Nicolle Baudoin | Natuur BSO

Wat een power, enthousiasme, passie en humor. Geweldige tips en adviezen. Zo waar, zo simpel, zo krachtig. Dank je wel voor deze motiverende avond!

- Jacqueline van Schooten | Just Feel Good

Je presentatie gisteravond was heerlijk om mee te maken en bovendien inspirerend en leerzaam. Je bent in staat om je publiek te laten voelen hoe de weg naar succes er uit ziet. Zo kom je ze niet vaak tegen!

- Ad Strack van Schijndel | Wikibase Solutions

Heel prettig om op deze inspirerende wijze een paar duwtjes in de goede richting van het ondernemersschap te krijgen. Bedankt voor de boeiende presentatie. Groeten, Rink Oord

- Rink Oord | Rink Oord Supply Chain Management

Wat een ongelooflijk goede presentatie heeft u zojuist gegeven! Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van uw voorkomen, de passie spat er van af en een geweldig gevoel voor humor tussen het vertellen door. Veel geleerd vanavond. En een leuke site, het filmpje is zeker iets wat ik mee ga nemen!
Bedankt!

- Elvira Verhees | nvt

Wat een goede site! Mooi van uitvoering, leuk met die filmpjes, gewoon erg goed gedaan! De werkhistorie is op een leuke manier in beeld gebracht en de referenties zijn met die eigen teksten van je klanten mooi gedaan. Het geheel straalt klasse uit kortom een uitstekende bedrijfsuitstraling.

- Corien Plaisier | Stippels Co

Ik heb erg veel plezier beleefd aan jouw enthousiaste manier van vertellen over het ondernemerschap en de wijze waarop je dit uitvoert. Wat mij vooral aanspreekt is het feit dat je een self-employeed man bent., eerlijk en zonder pretenties. What you see is what you get, maar dan wel met een eigen twist. Kijk, dat inspireert mij nou!

- Ingrid Bennink | Diade, bedrijfsstructurering

Was in de Summerschool van Rabobank in Zutphen op 24 aug. 2011 en heb genoten van de manier waarop je mensen inspireert. Hoop in de toekomst nog eens een "sessie" mee te maken.

- Hanneke | In Balans

Hallo Ron,
Bedankt voor de inspirerende lezing over het in de markt zetten van je bedrijf. Boeiend en interessant om te horen dat ondernemen eigenlijk heel simpel is. Vooral je opmerking over goed presenteren is verkopen triggert mij. Nu eens kijken hoe ik dat kan vertalen naar mijn dienstenpakket.
Dank je wel voor je tips.

Hartelijke groet,
Astrid van der Does

- Astrid van der Does | YourInnergy

Dag Ron,

wat een inspirerende avond gisteren! Heb genoten van het LICHT dat jij werpt op sales&marketing.

hartelijke groeten, Janine

- Janine | komt eraan

Ron was vanavond gastspreken bij een evenement dat door de Rabobank was georganiseerd. Het heeft mij en waarschijnlijk alle andere deelnemers weten te inspireren met zijn innemende persoonlijkheid en zijn duidelijke verhaal. Een echte aanrader. Bedankt Ron.

- Stef Merlijn | WIZZ software en service

Leuke training met een aantal goede eye-openers. (en dat ik vaker een bloemetje voor mijn vrouw moet kopen is er niet een van ;-))

- Erik van Halteren | Van Halteren Golf

Hoi Ron, Bedankt voor de leuke en down to earth training. Ik vond het erg leuk om je weer ontmoet te hebben en knap om je zo in actie te zien.
Groeten, Tanja

- Tanja Faber | AC systems

Ron, dank je wel voor je zeer heldere visie over verkopen. We zijn weer op gepept en klaar voor de stijd. Dank je wel.

- Jeroen Hopstaken | A C Systems

Beste Ron, vanavond een presentatie/motivatie van je gehad. Een vrolijke en inspirerende avond! We gaan ervoor om deze positieve handvaten in teamverband om te zetten in Sales!

bedankt!
Gr,Sem

(www.gadwin.com, ik hoor graag de voordelen die je hiervan hebt! :-))

- Sem Baars | AC Systems

Beste Ron, Het was een leuke avond. Bedankt! Mooiste is dat mijn collega Wim (met stropdas) en ik vandaag alles heerlijk in de praktijk konden brengen en we er een feestje van hebben gemaakt. Wat is klanten bezoeken toch heerlijk.

- Jethro Kers | MaXXus Communications

Beste Ron,
We willen je bedanken voor je inspirerende en motiverende woorden en vooral oprechtheid. Prima tips gekregen en we gaan zeker met je advies aan de slag . Je bent een topper in spreken / presenteren ! We gaan zeker nog een keer samen zingen !!!!
Goede tips

- Lenie Tabbernee | AXLE Media Geertruidenberg

Hi Ron, je bent nog altijd vol passie en een echt marketing kanon. De nieuwe site is fantastisch het spat er van af. Goed werk !

- Jurgen Weijgers | Weijcon

Sprekerstalent is dun gezaaid, maar jij behoort absoluut tot deze groep!

- carolien | TeeuwenGroep

Dag Ron Graumans, de presentatie bij BNP was goed. Het zet je aan het denken. Normen en Waarden, de stropdas en focus op activiteiten. Authentiek zijn is belangrijk, durven te onderscheiden.
Vandaag het nieuws van het overlijden van Albert Heijn. Het boegbeeld van Hollands ondernemersschap. John Rishton van Ahold zegt o.a. over hem. Een warme charistmatische man leider met een passie voor mensen, zowel voor de medewerkers als voor de klanten in de winkel. Daar wil ik graag mee afsluiten. Succes met ondernemen! Els Janssens ComTechnic Oosterhout

- Els Janssens | ComTechnic Automatisering

Beste Ron,

Ik wil je complimenteren met je flitsende website. Het ziet er allemaal pico bello uit.

Met hartelijke groet,

Peter Boogaard

- Peter Boogaard | Compass ICT Sales For Excellence

Hoi Ron, heerlijk om je weer te horen spreken. 23-10 bij BnP. Die stropdas hoeft niet meer en zeker niet bij een creatief beroep, of toch?
Ik heb hem weer eens uit de kast gehaald voor een meeting 24-10, dit met jou verhaal erbij was helemaal top. Dingen doen die de concurrent niet durft en blijven verrassen zijn ook zaken die mij bezig houden. Bedankt, Joris Brands 2Bworking | projectinrichting.

- Joris Brands | 2Bworking projectinrichting

Hallo Ron,wat een geweldige presentatie afgelopen dinsdag bij B-n-P.je hebt voor mij weer de puntjes op de I gezet.
Nogmaals bedankt en wie weet zien we elkaar snel weer.
Groeten Annemarie

- Annemarie Garcia | Restaurant UPSTAIRS

De presentatie van gisteren was inspirerend. Je vertelt allerlei zaken die logisch lijken en die ik voor een groot deel al regelmatig heb gehoord en gezien, maar.......... breng ik het nog steeds goed in de praktijk?
Dat is een goede vraag en het houdt me voorlopig weer zo scherp als een mes.
Tipje van mij (en helemaal gratis) hou de humor erin maar wordt niet te langdradig.
Groeten!!!!!

- Leon Westmaas | ABN AMRO BANK

Geachte heer Graumans / Beste Ron,

Dank voor de inspirerende woorden tijdens de lezing die je dinsdag jongstleden in Hilversum gaf.

Zag op jouw profiel op teeuwengroep.nl een aantal mooie spreuken... dit is een van mijn favorieten met betrekking tot 'het elkaar gunnen...'


If you have an apple and I have an apple
and we exchange these apples
then you and I will still each have one apple.

But if you have an idea and I have an idea
and we exchange these ideas,
then each of us will have two ideas.

George Bernard Shaw

- Michel BAM Grens | Borderless Productions

Bedankt voor het leuke energie gevende verhaal Hopelijk ging de terugreis sneller dan de heenreis

- Robert Molleman | Molfinance

Hoi Ron
Leuk om gisteravond even kennis gemaakt te hebben Veel succes met RCA
PS de puntjes werken niet in je gastenboek

- Will Pekelharing | Gene IT Solutions

Hallo Ron bedankt voor de presentatie Ik heb er enorm van genoten Het is fijn om te weten dat wij op de goede weg zitten We zien elkaar snel hou uw postvak maar in de gaten Groetjes Linda Lee

- Linda Lee Sargeant | Promo Extended

Hallo Ron bedankt voor je presentatie gisteren Het lijkt me erg leuk een keer een kop koffie te drinken en ben benieuwd wat je van mijn bedrijfje vindt Als nieuwe ondernemer zit ik vaak met de overweging of iets wel of niet optioneel is qua tijd en geld maar aangezien marketing een tool is die veel ondernemers groot heeft gemaakt lijkt het mij erg leuk hier eens over te brainstormen
ps hoe was de naam van die man eric die websites maakt
groetjes imara

- Imara Nijenhuis | Kaats 2

Hoi Ron
Zoals ik al had laten weten hebben wij erg genoten van je presentatie en was het voor ons weer een positieve boost voor ons ondernemerschap
We zien elkaar zeer snel Groetjes Linda

een klein puntje de leestekens in je gastenboek worden niet weergegeven

- Linda Helling | Promo Extended

Hallo Ron
Complimenten voor je website net als jij zeer creatief en gelikt

- Kevin van der Sande | DB Telecom

Ron jij heb mij het laatste zetje gegeven nadat ik je op de KvK startersdag in EttenLeur hoorde spreken heb ik de afgelopen dagen meer werk verzet om een eigen onderneming op te zetten als de afgelopen 20 jaar dat bij dromen bleef dus nu toch misschien werkelijkheid Bedankt Ron enuhh als mijn bedrijf open is kom je dan een broodje eten

- Rene de Bruyn | in oprichting

Ron Fantastische presentatie gisteren bij de kvk je was de enigste die snapte dat er wel wat gas in het hele verhaal mocht zitten Zat bij een andere presentatie na jou en de zaal liep leeg

- Robbert Mouwen | robbertmouwen nl

1e gedachte vanmorgen om 1015 bij je presentatie was
Jezus man praat niet zo snel je leek wel wat zenuwachtig maar al s nel bleek dat dit gewoon vanuit je enthousiasme voortkwam
ik heb er super veel van geleerd voor zowel mijn huidige baas als mijn toekomstige baas ikzelf bedankt
grtanne

- anne | startende

Hoi Ron
Bedankt voor de inspirerende presentatie tijdens de KVK Startersdag op 6 november in EttenLeur
Ik zal rekening houden met je tips bij het opstarten van mijn eigen bedrijf
Groeten Corne van Dongen

- Corne van Dongen | in oprichting

Meneer Graumans dank voor uw inspirerende presentatie hedenmiddag bij de KvK Startersdag in Etten Leur Het is een oja erlebnis van wat je in het verleden eigen bijgebracht is en de gewoonte was Veel tips waar je watt mee kan

- Arjan Haasakker | Haasakker

Hoi Ron

Bedankt voor de zeer nuttige sessie vanmorgen bij de startersdag van de KVK Je weet het goed en op een prettige manier te verwoorden waardoor ik weer de nodige input heb om weer wat verder te komen met het starten van een eigen bedrijf

- Frank Montree | in oprichting

Hoi Ron vanmiddag je presentatie van Dromen naar werkeliijkheid bijgewoond op de kvk startersdag te Etten Leur je slaat de spijker echt precies op zijn kop en weet dit ook goed over te brengen op mensen die nog maar aan het begin van hun ondernemerschap staan wij waren al op deze manier aan het werk maar zullen deze lijn zeker doortrekken

- Max Bruijns | HairColors

Nogmaals bedankt En van dichtbij bent u zo klein niet hoor

- Ferdy van Meurs | van Meurs logistiek advies

Hoi Ron Jouw presentatie Van Dromen Naar Werkelijkheid voor startende ondernemers vandaag was erg motiverend en een genot om naar te luisteren Veel goede tips waarmee we verder komen Bedankt

- Marlies van Rosmalen | CAT Communicatie Advies Tekst


In vervolg op je geweldige voicemail bericht en plezierige telefoongesprek nu ook genoten van je site Veel succes met RCA en tot snel in Zeeland

- Koos Schreuder | Sinke Komejan Makelaars I Taxateurs

Ron ook deze keer was je presentatie weer erg goed Mooi om te zien dat je elke keer zo inspeelt op de doelgroep en mijn lat weet te halen en mijn lat ligt hoog zoals je weet

- Carolien Tollenaar | TeeuwenGroep

Inspirerende presentatie bij NAC waarbij grote kracht zichtbaar was door het tonen van creativiteit en lef verpakt in een entertaininersjasje

- Ruud van den Nieuwenhof | Arboned

Wist niet dat NAC buiten sterspelers ook stersprekers heeft bedank voor de presentatie

- Martin Meulendijk | Allinco Systems BV

Boeiende presentatie gisteren bij NAC scherp en gevat Mvg Richard

- Richard Jogchems | MASA Nederland

Sorry dat ik je nog zo laat stoor maar mooie presentatie vandaag Groeten Into Telecom

- Bas Heijmans | Into Telecom

Welkom op mijn site Uw reaktie wordt zeer gewaardeerd

- Ron Graumans | RCA Sales en Marketing

echt gave site

Om deze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten